Daring Walls is een 100% Nederlands merk wat sinds 2011 een unieke collectie muurdecoratie ontwerpt en produceert. Zowel het ontwerp als ook de productie van ons behang en muurstickers vinden plaats in Nederland. Dat zie je terug in de aansprekende designs en de kwaliteit. Daring Walls staat voor de hoogste kwaliteit. We gebruiken alleen de beste eco-friendly materialen, die bovendien gecertificeerde keurmerken hebben op het gebied van veilig gebruik voor in huis, ze zelfs goedgekeurd voor in ziekenhuizen. Ook worden onze muurstickers perfect uitgesneden, zodat de geen transparante of witte randen ziet. Het behang is premium kwaliteit vliesbehang, wat voor je wordt voorgesneden in banen, en wat niet krimpt, dus je plakt het eenvoudig tegen elkaar aan.

De ontwerpen worden gemaakt naar de laatste trends op het gebied van interieur en design. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen, die vaak leverbaar zijn in meerdere kleuren/ kleurencombinaties, afmetingen, en ook in spiegelbeeld! Zo bieden we je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past in jouw interieur.

Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van jouw keuze? We denken graag met je mee! Je kunt ons bereiken via service@daringwalls.com.