Daring Walls is een Nederlands merk dat sinds 2011 een unieke collectie muurstickers en behang ontwerpt en produceert. Zowel het design als ook de productie vinden plaats in Nederland. Daring Walls staat voor de hoogste kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen, die bovendien gecertificeerde keurmerken hebben op het gebied van veilig gebruik voor in huis, ze zijn zelfs goedgekeurd voor in ziekenhuizen.

Onze duurzame muurstickers worden gemaakt van de beste kwaliteit PVC-vrije folie, met een mooie matte uitstraling.

De inkt van de duurzame muurstickers

De inkten die Daring Walls voor haar muurstickers gebruikt zijn de meest milieuvriendelijke inkten die hiervoor verkrijgbaar zijn. Het zijn Eco-solvent inkten die het GREENGUARD Gold UL 2818 hebben gekregen. Deze certificering biedt de zekerheid dat deze producten voldoen aan een aantal van 's werelds meest strenge en uitgebreide normen voor een lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS ) binnenshuis. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten ook bijvoorbeeld in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden, waarbij rekening gehouden moet worden met extra gevoelige personen zoals ouderen en kleine kinderen.

Meer hierover kunt u lezen op www.greenguard.org

De folies van duurzame muurstickers

Daring Walls gebruikt de hoogste kwaliteit recyclebare matte kwaliteit PVC-vrije folie, die geschikt zijn voor de milieuvriendelijke eco-solvent inkten en voor veilig gebruik binnen. Ze geven geen giftige stoffen af in de ruimte waar ze worden gebruikt. Verder zijn de folies zijn brandvertragend en zelfdovend, mocht het toch vlam vatten. Onze duurzame muurstickers worden perfect uitgesneden, waardoor er geen transparante of witte randen zichtbaar zijn. 

De folies voldoen aan de volgende keurmerken: 

ISO 534 (lees meer op de website van iso.org over dit keurmerk)

ISO 2471 (lees meer op de website van iso.org over dit keurmerk)

Meer over deze keurmerken kunt u lezen op de officiële website iso.org

 

Heb je vragen over het gebruik van de muurstickers van Daring Walls?

We horen het graag! service@daringwalls.com