Behang jongenskamer | Inspiratie & ideeën

Behang jongenskamer

Is de slaapkamer van jouw zoon eigenlijk nog best wel saai? Je kunt je sfeer geven aan de kinderkamer met de juiste inrichting en decoratie. Met een uniek en origineel kinderbehang geef je op een eenvoudige manier direct veel sfeer aan de jongenskamer. Je hoeft dan alleen nog de meubels en accessoires daarop af te stemmen.

Hoe kies je het leukste behang voor een jongen?

Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Je denkt misschien: er is zo veel keus en wat past dan bij mijn kleine mannetje? Maar het is niet eens zo moeilijk als het lijkt: laat hem zijn behang kiezen! Of als je dat een beetje te ver gaat, doe je het gezellig met hem samen. Is hij straks extra trots als het daadwerkelijk op de muur zit.

Behang inspiratie voor een jongenskamer

We brengen je graag op ideeën voor een keuze voor jongensbehang Waar zal jouw kleine (of al grotere) mannetje blij van worden? Een stoere dino kamer, of een kamer met een jungle of bos met dieren? Ook een wereldkaart op de muur is populair jongensbehang, naast bijvoorbeeld. 

Junglebehang

Kinderen zijn dol op dieren. Alle ontwerpen met dieren blijven heel populair. Bijvoorbeeld jongensbehang is gemaakt in waterwerf, wat een prachtig authentiek effect geeft!

Behang watercolor kinderkamer

 

Stoer grijs jungle behang jongens
Jungle behang jongenskamer
Donker behang jungle jongens

 

Behang wereldkaarten

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontdekken van de wereld! Wereldkaart op de muur van de jongenskamer laat ze vast kennismaken met verre oorden. Leuk is het jongensbehang met de verschillende dieren op de continenten, of stimuleer jij je kleine wereldreiziger door met vliegtuigen en ballonnen de wereld over te reizen?

 

Behang wereldkaart jongensbehang

 

Stoer behang dino’s op de muur

De kleinere mannetjes kunnen er uren mee spelen en verhalen bij verzinnen. In dezelfde mooie waterverfstijl is dit dino-behang voor de jongenskamer.

 

 

Behang bergen en landschappen

Wat rustiger zijn de vergezichten van bergen of landschappen. Vaak in ton-sur-ton kleuren. Mooi om dit te combineren met bijvoorbeeld natuurlijke materialen als hout, riet of een kleed van bijvoorbeeld jute. Zo krijg je met dit jongenskamerbehang een rustige maar toch stoere jongenskamer.

Oceaan

De mysterieuze onderwaterwereld is heel spannend. Vrolijke vissen en af en toe een gevaarlijke ertussen. Welke avonturen beleven ze samen? Vertel iedere avond voor het slapen een leuk verhaal bij dit behang in jouw jongenskamer. Of heeft jouw zoon al lekker veel fantasie en vertelt hij jou van alles?

 

Hebben we je hiermee op leuke ideeën gebracht met jongenskamerbehang? Mocht je nog twijfelen of heb je vragen, we denken graag met je mee!

Neem even contact op via service@daringwalls.com.