Hoog in de bergen.... Bergen op de muur, brengt rust in je huis

Zweef in een luchtballon over bergtoppen of laat je betoveren door de magie van de misty mountains. Voor een mooi berglandschap hoef je niet langer naar het buitenland, want met de nieuwe collectie haal je de bergen in huis. Ga aan de slag met behang en muurstickers en creëer in een handomdraai de gewenste uitstraling.

Hoe haal je buiten naar binnen?  En zorg je ervoor dat je elk moment van de dag kunt genieten van een prachtig berglandschap? Of je nu houdt van illustraties, vintage of modern. De bergen-collectie is zo divers dat er voor iedereen de juiste match te vinden is.

Behang en muurstickers
Met de nieuwe collectie kun je alle kanten op. Wat is er leuker dan het pimpen van een saaie muur in de woonkamer of hal? Doe dit met het sfeervolle behang Misty Mountains met een print van mistige bossen. Het fotobehang is zó levensecht, dat het bijna lijkt alsof je zelf door de magische bossen wandelt. Voor wie het liever iets rustiger houdt is het behang Mountains with snow, Abstract Mountains of Quiet Mountains perfect. Door het lijnenspel van het berglandschap en de rustige ton-sur-ton kleuren zijn deze prints niet te dominant aanwezig, maar creëer je wel stijlvolle look.

Liever geen behang op de muur? Ga dan aan de slag met muurstickers. Hiermee geef je de ruimte een leuke twist en bepaal je zelf waar de stickers komen. De bergen, luchtballonnen en wolkjes uit de serie Mountains & Balloons zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in de babykamer. Met een paar kleine aanpassingen maak je van een saaie slaapkamer een aantrekkelijke kinderkamer.