De nieuwe waterverf-collectie!

Maak kennis met de nieuwe waterverf collectie. Deze bestaat uit eco-friendly muurstickers in waterverfkleuren. Prachtig én verantwoord om te gebruiken in de baby-of kinderkamer, maar ook sfeervol in een werkkamer, woonkamer of hal. De nieuwe stickers Unicorns en Confetti maken van elke saaie muur een blikvanger.

Een unicorn boven je bed

Menig meisje droomt ervan: schattige eenhoorns in mooie, zachte kleuren. Hoe leuk is het dan om wakker te worden met een levensechte eenhoorn boven je bed? Dat kan nu dankzij de nieuwe unicorn muurstickers. Deze zijn geschilderd met waterverf en bestaan uit losse onderdelen. Je bepaalt hiermee zelf hoe groot de muursticker wordt. De unicorn muursticker is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wil je het extra persoonlijk maken? Laat dan de naam van je kindje in de muursticker verwerken. Wedden dat dit een succes is!

Confetti op de muren

Van confetti wordt iedereen vrolijk, behalve degene die het mag opruimen. Gelukkig heb je daar met de confetti muurstickers geen last van! De collectie confetti muurstickers bestaat uit vijf verschillende designs (stippen, kruisjes, druppels, boompjes en hartjes) en is verkrijgbaar in blauw, mint, roze en geel. Gaaf voor de slaapkamer van wat oudere kinderen, voor in de hal of de werkkamer. Met de stickers geef je een muur in no-time een nieuwe look. De confetti stickers worden geleverd in sets van 50 stuks in vier bij elkaar passende tinten. Je kunt ze naar eigen inzicht plakken op de muur of op een saaie kast of deur. Kies voor een vast patroon of ga helemaal los en maak je eigen ontwerp en wissel met de verschillende kleuren.

Milieuvriendelijke muurstickers

In de kinderkamer gebruik je veilige materialen, maar het zou nóg mooier zijn als deze ook minder schadelijk zijn voor het milieu. De meeste muurstickers zijn gemaakt van vinyl, wat eigenlijk gewoon plastic is. Dit vinden we onacceptabel en we gingen op zoek naar een eco-friendly alternatief. En met succes, want het merk introduceert muurstickers van een superieure kwaliteit polyester. Daarnaast wordt er ook gewerkt met de meest milieuvriendelijke inkt. Want wat heb je aan een geweldig materiaal als je er vervolgens sterk vervuilende inkt op print? En het is gelukt! De folie is van premium kwaliteit, heeft een matte uitstraling, is makkelijk aan te brengen en te verwijderen, plastic vrij en helemaal recyclebaar. De inkten zijn helder van kleur en bevatten geen HAP’s, dus geen uitstoot van schadelijke stoffen!

 

Happy decorating!