Nieuw! Sprookjes op de muur van de kinderkamer

Nieuw! Sprookjesachtig kinderbehang.....

De hele kinderkamer krijgt een prachtige sfeer met dit mooie handgetekende kinderbehang! Het lijkt of het zo uit een mooie vintage kinderboek komt. De zachte warme kleuren samen met vrolijke diertjes maken het tot een lief geheel. 100% veilig en eco-friendly bovendien! Bekijk nu de vele ontwerpen in verschillende kleuren.

 

Fotobehang is heel populair! We kennen wel de afbeeldingen uit de natuur die ook mooi kunnen staan op een muur. Maar handgetekende illustraties voor kinderbehang kunnen nog veel mooier zijn! Zeker als het ook wordt geprint op matte premium kwaliteit fotobehang. Eco-friendly is ons kinderbehang, dus geen schadelijke stoffen in de kinderkamer of babykamer. Het mag zelfs gebruikt worden in kinderopvang of ziekenhuizen, daarvoor heeft het een officiele certificering. Hierover lees je meer op deze pagina 100% veilig en eco-friendly kinderbehang.

Het behang is al voorgesneden in banen, dus je hoeft niets uit te rekenen en zelf op maat te knippen. Is de afmeting van jouw muur net even anders? Neem contact met ons op, want het kan aangepast worden aan iedere afmeting, gen extra kosten!

De verschillende ontwerpen hebben dieren, die door de lucht zweven op een wolk, aan ballonnen of op eilandjes. Ze hebben allemaal grappige details. En lijken getekend uit een oud kinderboek. Bekijk hier de collectie kinderbehang.

 

Heb je toch liever muurstickers? Is nog net ietsje eenvoudiger en sneller. Dan hebben we een uitgebreid assortiment muurstickers bomen, muurstickers takken, muurstickers met de naam van je kindje, muurstickers huisjes, muurstickers bergen, muurstickers unicorns, muurstickers bomen en takken met dieren, muurstickers met panda's, etc etc. Heb je vragen over de materialen, kijk dan op deze pagina met de veelgestelde vragen over muurstickers kinderkamer.  Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons op service@daringwalls.com! We helpen je graag verder.