Muren komen tot bloei met de nieuwe bloemen-collectie

Bij ons staan de bloemen het hele jaar door in bloei. Met de nieuwe bloemen-collectie haalt je buiten naar binnen en spelen bloemen de hoofdrol.

Sfeervol behang
Met het behang Retro flowers haal je de relaxte sfeer van de seventies weer even terug. De grote vintage bloemen in warme kleuren geven je muur een opvallende look. Mag het iets drukker of wil je graag levensecht fotobehang? Creëer dan met Tropical Chic een tropische sfeer in huis. De handgetekende bloemen-illustraties zorgen ervoor dat het lijkt alsof je onderdeel bent van de jungle. Houd je het toch liever iets subtieler? De warm grijze handgetekende illustraties Engraved Floral Background zijn niet te dominant aanwezig, maar creëren wel stijlvolle look.

Vrolijke muurstickers
Liever geen behang op de muur? Ga dan aan de slag met muurstickers van bloemen. De muursticker set Eden Flowers bestaat uit 39 bloemen en 30 bladeren. Doordat je ze over elkaar heen plakt of verder van elkaar vandaan, bepaal je zelf hoe groot het bloementafereel wordt. Naast kleurrijke patronen waarbij het lijkt alsof de bloemen bloeien aan de wand, heeft het merk getekende illustraties. Denk aan grote bloeiende pioenrozen, een klaproos of een magnolia.

Gemakkelijk aan te brengen

Het behang is voorgesneden op maat en wordt (bij de standaard maten recht behang) geleverd met gratis "slimme behanglijm". Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent! Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen. Bij de stickers wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de muurstickers op de muur plakt en welke ondergrond geschikt is

Milieuvriendelijk en veilig
De producten zijn eco-friendly. Het behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. We gebruiken met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden. Het folie van de muurstickers is PVC vrij en compleet recyclebaar.