Breng het verleden tot leven met vintage illustraties

Landschappen stralen ruimte en rust uit en zie je steeds vaker terugkomen in het interieur. Ons nieuwe behang van  sluit perfect aan bij deze trend. Maar omdat smaken verschillen en niet iedereen houdt van kleurrijk, introduceren we deze vintage illustraties.

In deze stijlvolle collectie wordt gebruik gemaakt van prachtige prints waarin het verleden tot leven komt.

Met de Vintage illustraties tover je een saaie onopvallende muur in een handomdraai om tot een echte blikvanger. Niet druk en schreeuwerig, maar rustig en stijlvol met een vleugje nostalgie.

 

Landschap in de hoofdrol

Het behang Wide River doet oude sferen herleven. De illustratie geeft diepte door het zicht op de rivier met de boomstronk en de struiken aan de oevers. Op deze prachtige print proef je het verleden.

Ook het Old Landscapes behang heeft een nostalgisch tintje. Om er een hedendaagse look aan te geven is de afbeelding bewerkt met de huidige technieken. Hierdoor is dit behang verkrijgbaar in diverse kleurenvarianten en ook als behangcirkel. Met een behangcirkel geef je een ruimte in een mum van tijd een compleet nieuwe sfeer, zonder dat je meteen je hele muur hoeft te behangen.

Voor het behang Engraved african landscape is een ets van een typisch Zuid-Afrikaans landschap gebruikt als uitgangspunt. Met deze oude print als basis krijgt het behang een romantische en authentieke sfeer. Kies voor een grijstint of een zachte kleur blauw, roze of groen om jouw eigen stukje Afrika te creëren in huis.

Gemakkelijk aan te brengen
Je ontvangt het behang voorgesneden in banen die al de juiste afmetingen hebben voor jouw muur en genummerd zijn. Het behang wordt geleverd met slimme behanglijm. Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent. Het behang is slijtvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen.

Milieuvriendelijk en veilig
Het eco-friendly behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. Er wordt gewerkt met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden.