Nieuwe collecties muursticker kinderkamer Panda's en Forest

Muurstickers Panda

De stickers uit de Panda muursticker collectie bestaan, naast vrolijke panda’s, uit bomen, takken of beide. De stickers worden als losse onderdelen geleverd, zodat je ze naar eigen inzicht kunt plakken. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe groot het geheel wordt. Als extra optie is er de mogelijkheid om de naam van je kindje toe te voegen. Een panda houdt deze dan vast. Super schattig natuurlijk! Tover de kamer van jouw teddy om in een waar berenbos met pandabeertjes in trendy kleuren en motieven.

Muurstickers Safari

De Safari muurstickers zijn voor jongens en meisjes die niet bang zijn om oog in oog te staan met een wild dier. Dus is jouw kind een echte waaghals en niet bang om tussen de dieren te slapen? Tover zijn of haar kamer dan om tot een waar dierenparadijs. De Safari muurstickers collectie bestaat uit vrolijke dieren, bomen, takken of een combinatie daarvan. Het is mogelijk de naam van je kindje te vermelden. Deze wordt dan vastgehouden door een aapje. Cool!

Muurstickers Forest

Is jouw kleintje een echte klauterkabouter? Kies dan voor de avontuurlijke look van de Forest muurstickers. Binnen no-time creëer je met deze collectie een gave bossfeer. De collectie Forest muurstickers bestaat uit verschillende bosdieren, bomen, takken of een set van twee bomen. Kies één van de vele kleuren en de hoeveelheid bomen en maak zo je eigen creatie. Hartstikke leuk om de diertjes ook ergens anders terug te laten komen, zoals op een deur of kast. Echte dieren zitten immers ook niet stil!

Kwaliteit muurstickers

Onze muurstickers zijn zo ontworpen dat ze in vrijwel alle kamers kunnen worden gebruikt. Zo kunnen de stickers op alle harde, vlakke, droge en schone ondergronden worden geplakt. En hoewel de stickers muurstickers heten, kunnen ze natuurlijk ook op ramen, deuren en zelfs meubels geplakt worden. Zo kun je het thema terug laten komen op meerdere plekken en creëer je eenheid binnen de kamer. De afbeeldingen en teksten van de stickers zijn makkelijk aan te brengen dankzij de premium kwaliteit van de matte folie en de meegeleverde plakinstructie. Het materiaal is 100% veilig en vrij van witte randen voor een perfect resultaat.

De inkt die gebruikt wordt bij de stickers heeft het Greenguard keurmerk, waardoor dit zelfs in ziekenhuizen mag worden gebruikt (geen afgifte van schadelijke stoffen). Past jouw favoriete sticker niet in de kamer? Geen probleem: alle muurstickers kunnen ook in spiegelbeeld worden geleverd.

Daring Walls is een 100% Nederlands merk wat sinds 2011 een unieke collectie muurstickers en behang ontwerpt. Zowel ontwerp als productie vinden plaats in Nederland. We staan voor de hoogste kwaliteit en gebruikt alleen de beste materialen, die bovendien gecertificeerde keurmerken hebben op het gebied van veilig gebruik voor kinderkamers, wat zelfs is goedgekeurd voor ziekenhuizen.